Ljuset är tillbaka – även på kvällen

Share:
Solnedgång över Malmö

Bild från gårdagens solnedgång tagen vid halvtio-tiden. Det är härligt att det är ljust till sent på kvällen igen. Det är precis vad jag behöver. Tycker annars att det är ovanligt kallt för att vara i maj. Det är ju inte kallt per se men känslan är att det brukar vara varmare vid den här tiden på året.

Chili i krukor
Chilin på tillväxt.

Fick planterat om mina chiliplantor till större krukor. De hade växt ur sin bädd i minidrivhuset. Nu får de gärna växa på ordentligt. De har fått flytta ut till balkongen för att få mer ljus och värme.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x