Adobe Photoshop Camera – en kul app

Share:

Adobe Photoshop Camera

Jag är en ganska konservativ typ när det gäller kameraapp i min mobil. Hittills har jag endast använt iPhones inbyggda kameraapp och tycker den fungerar alldeles utmärkt. Av en slump hittade jag Adobe Photoshop Camera och testade att installera den. Det appen gör är förstås att du automatiskt kan lägga på effekter på dina bilder och filmer. Detta står normalt inte högst i kurs hos mig men då och då tycker jag det kan vara effektfullt att lägga på en oväntad effekt. Bilderna sparas först internt i appen och man får själv spara ner dem till bildbiblioteket om man önskar ha dem där. Originalfotot utan effekter sparas dock direkt i bildbiblioteket.

Det finns många effekter att lägga på bilderna och de flesta är av det mer extrema slaget. Är du inte nöjd med de som medföljer appen går det även att ladda hem ännu fler och det publiceras hela tiden nya effekter. Testa om du är nyfiken.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x