Nytt kreditkort kräver lite arbete

Nytt kreditkort igen

Nytt kreditkort. Dags för ett extra kreditkortsbyte trots att jag bytte ut kortet i somras. Inte längre Visa från banken utan nu är det Mastercard som gäller. Ett byte av kort är en mindre huvudvärk. Uppdatering av uppgifter på många ställen där jag har prenumerationer som betalas av kortet.

Nytt för denna gång är att jag gjort en lista över på vilka ställen jag har registrerat kortet. Har tidigare försökt komma ihåg det i huvudet med blandat resultat. Någon månad senare kommer mail med att betalning inte kunnat genomföras. Inte så kul precis. Hoppas att listan hjälper mig i fortsättningen.

PayPal är annars supersmidigt

Jag brukar dock välja PayPal på alla ställen som erbjuder tjänsten. Då slipper man uppdatera kortuppgifter på mer än ett ställe. Tyvärr tar då inte alla ställen PayPal.

Det nya kortet skryter Länsförsäkringar med att det är Sveriges miljövänligaste kreditkort. Det ligger faktiskt mest i plånboken. Jag betalar numera med mobilen eller klockan. Så smidigt.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Articles: 194

Leave a Reply