Middag en måndag – Chicken Satay

Share:
Chicken Satay
Chicken Satay från Thai Pad

Tanken med den här bloggen var inte att lägga upp en massa bilder. Tanken var att leverera text. Det går ganska dåligt med den saken. Jag skriver förvisso men jag har så svårt att hålla mig ifrån med att illustrera med en bild.

Det här blev kvällens middag. Chicken Satay från The Thai Pad på Emporia. Det var gott. Men jordnötssåsen var lika snålt tilltagen som förra gången jag var här, för typ minst ett år sedan. Det är en pytteliten skål med jordnötssås. Skålen skulle behöva vara minst dubbelt så stor. Eller ännu hellre ännu större. Det är en god jordnötssås så varför snåla?

Annars är det skönt att ha avverkat måndag. Fyra dagar kvar denna veckan. Häpp!

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x