Låt oss få gå på i alla dörrar

Grön buss nummer 3.
Buss 3 på Erikslust är en av linjerna som kräver att man stiger på framme hos föraren.

På stadsbussarna i Lund går det alldeles utmärkt att stiga på i vilken dörr som helst. Vid varje dörr sitter en läsare för biljetten. Biljetten som jag numera har i appen från Skånetrafiken. Av någon anledning går inte detta i Malmö förutom på busslinje 5. Det vill säga de långa superbussarna. Det är väl bara att skruva upp lite fler biljettläsare på resterande bussar så vi kan gå på i vilken dörr som helst? Det underlättar betydligt för oss passagerare.

Åkte lite buss idag när jag tog en söndagspromenad.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Articles: 194

Leave a Reply