Då var det söndag

Söndag i Malmö. Ser att vädret ser skapligt ut. Lite moln på en blå himmel i övrigt. Hopp för solsken således. Kaffet är klart och jag sitter här med första muggen. Läser lite nyheter och funderar på om jag ska ge mig ut nånstans idag. Det blev inget med det igår.

Mandy

Jag stannade hemma istället och såg en skruvad film med Nicholas Cage, Mandy på Netflix. Efter en seg början av filmen, när jag var nära att ge upp, landade jag till sist i betyget 6 (av 10). Filmen handlar om Cages rollfigur och hans fru som bor i ett hus mitt i skogen. De blir invaderade av ett gäng psykopater och hans fru bli mördad. Resten av filmen handlar om hämnd när Cage tar livet av samtliga i sekten en efter en med de mest bisarra metoder. Som sagt, den är ganska skruvad. Men ändå hyfsat sevärd.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Articles: 194

Leave a Reply