Crispy Cheese Burger från McDonald’s

Share:
Crispy Cheese Burger

Det lät hyfsat gott i teorin med McDonald’s nya Crispy Cheese Burger. Dessvärre måste jag nog säga att verkligheten inte var likadan. Det kan vara så att jag hade föreställt mig att “osten” skulle vara frasig utanpå och krämig inuti. Det var den inte. Den var hård, kompakt, torr och ganska salt. Gissar att de försöker efterlikna en köttbit i konsistensen och bortser man från smaken så kommer man lite åt det hållet. Nä, detta försök till hamburgare ger jag som köttätare inte mycket för. På bilden ser man hur hafsigt gjord den är. Ingen kan påstå att den ser läcker ut på den här bilden. Förutom bröd, ost och sallad döljer det också sig en tomatskiva och vad som smakade som McFeast-dressing under topplocket. Crispy Cheese Burger får betyget 1 av fem stjärnor på min skala.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x