Volvo Hybrid eller vad fan?

Share:
Volvo med skorsten
Volvo med skorsten.

Stötte på en något konstig Volvo på väg hem från jobbet idag. Upp genom motorhuven stack det upp en skorsten. Antagligen är det avgasröret av allt att döma. Med tanke på att det är alldeles svart av sot. Varför man låter avgasröret gå upp genom motorhuven är inget jag förstår. Man kan verkligen undra hur den går igenom besiktningen när andra stackare inte ens kommer undan minsta lilla lampa som lyser på panelen.

Söker man hos Google på texten “Volvo med skorsten” så finns det faktiskt fler som utrustat sin bil med dito. Helt miljövänligt verkar det inte vara. Det kanske är nån extra värmeanläggning som värmer bilen gott på vintern?

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x