Florida pool en tidig morgon

Share:
Florida pool

Florida pool tidigt på morgonen. Det är den 1/1 och jag är INTE vid en pool i Florida. Även om jag gärna hade varit det just nu. Hade jag varit ända ute på öarna i Florida Keys som exempelvis Key West hade jag till och med kunnat doppa mig i havet. Trots risker med hajar och andra “odjur”.

Istället sitter jag hemma och tänker på nya resor till varmare länder. Vädret idag är ganska grått och med några få plusgrader är det inte direkt uteväder. Sista dagen av lång ledighet är det också. Tolv dagar totalt blev det under årets jul- och nyårsledighet.

Det borde vara lag på att tillbringa jul och nyår på ett varmt ställe!

Sitter med tredje koppen kaffe. Årets och till och med decenniets första kaffe. Perfekt tillagat blev det också. Man börjar bli duktig på sin kaffebryggare. Det som krisar desto mer är att diskmaskinen krånglar. Den släpper inte på vatten när man startar den. Dessutom fattar den inte själv att det inte kommer något vatten utan står, som det verkar, och försöker pumpa in vatten. Ska se om jag kan dra ut den och se om något har lossnat eller verkar defekt på annat sätt. Annars är det nog risk för att kalla in en reparatör eller att byta ut diskmaskinen helt och hållet.

Inte kul när saker går sönder hemma. Tur i oturen att diskmaskin är nog den prylen man har lättast för att ha en reservplan för. Det går ju att diska manuellt. Det är värre om kyl eller frys går sönder. Eller spis och ugn. Hoppas på det bästa och att det inte kommer att kosta skjortan.

Givetvis har jag mängder av disk som behöver diskas så jag kan nog ställa in mig på en manuell disk idag.

Fan, jag skulle varit i Florida…

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x