Tidig måndag morgon – blue Monday

Share:
Blått ljus på bussen

Som av en händelse upptäckte jag i morse att det var trubbel för tågen mellan Malmö och Lund. Signalfel såklart. Det är en inte alltför ovanlig händelse på skånska spår. Istället för tåget tog jag buss 170. Den fungerar. Byte på Professorsgatan i Lund till lokalbuss 1. Det tråkigaste med bussen är att det tar två tredjedelar av resan att komma ut ur Malmö. Det är alldeles för mycket hållplatser inom Malmö som bussen stannar på. De borde minst halveras så det blir lite fart på resan. Det finns faktiskt ett formulär hos Skånetrafiken för att komma med synpunkter på trafiken. Det känns som det är dags att skriva några rader där…

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x