Nogger – favoritglassen hos mig

Nogger är en riktig favoritglass hos mig. Hade helt glömt bort att jag hade en hel paket i frysen. Den är givetvis ute ur frysen nu och håller på att konsumeras samtidigt som jag skriver det här inlägget. Jag är dålig på att komma ihåg vad jag har i frysen. Måste skärpa mig och titta efter oftare.

Godaste glassen, Nogger. Mums!
Godaste glassen, Nogger. Mums!

Nogger har jag gillat sedan den introducerades 1978. Då fanns den bara på pinne. År 2009 lanserades Nogger Mint. Den blev ingen större succé och var borta ur sortimentet redan 2011. Ännu knasigare var det med varianten Nogger Black som kom 2005. Denna variant anmäldes till diskrimineringsombudsmannen (DO) på grund av namnkombinationen. Inte heller Black blev någon succé och försvann igen från marknaden två år senare, 2007. Så efter 2011 är det bara den gamla hederliga originalversionen som existerar. Både på pinne och i paket. Lika bra det för varken Mint eller Black var smaker jag gillade.

Default image
Håkan Dahlström
Hej! Jag heter Håkan och är ägare av den här webbplatsen. Jag bor i Malmö. Gillar att fotografera, resa och laga mat.
Articles: 194

Leave a Reply